Το καλοκαίρι του 2008 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης προχώρησε στην πλήρη ανακατασκευή των τεσσάρων γηπέδων του τα οποία έκτοτε απέκτησαν τη “φυσική” τους χωμάτινη επιφάνεια.
Κατά την ομολογία πολλών πρόκειται για τα καλύτερα χωμάτινα γήπεδα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική επικράτεια και από τα καλύτερα της Ευρώπης σε επίπεδο Ομίλων.
Η άποψη αυτή υποστηρίχθηκε όχι μόνο από μέλη του Ο.Α.Θ. αλλά κυρίως από όσους και όσες δεν διαμένουν στην πόλη μας ή στη χώρα μας και έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις μας με την ευκαιρία τις πάμπολλες αθλητικές διοργανώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει ως τώρα.

Οι 300 θέσεις στις συστεγασμένες κερκίδες καθώς και τα πλήρως οργανωμένα αποδυτήρια, το γυμναστήριο και η σάουνα, παρέχουν στον Όμιλό μας μια άλλη προοπτική, αυτή της διοργάνωσης μεγάλων και σημαντικών αθλητικών γεγονότων, κάτι που συνέβη τέσσερις φορές ως τώρα με την ανάληψη και διοργάνωση ισάριθμων συναντήσεων του Davis Cup, της πιο σημαντικής σε επίπεδο εθνικών ομάδων τενιστικής διοργάνωσης στον κόσμο.
Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να συνηγορήσουν η τοποθεσία που βρίσκεται ο Ο.Α.Θ. καθώς και το πλήρως οργανωμένο café-εστιατόριο το οποίο λειτουργεί καθημερινά και έχει αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς θεσσαλονικείς.

Το 2021 μετά από διαγωνισμό ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακατασκευή των αποδυτήριων (ανδρών και γυναικών) και του γυμναστηρίου.
Έγινε επίστρωση των γηπέδων της junior αθλητικής ομάδας και αντικαταστάθηκε ο φωτισμός με προβολείς led.

Παροχές Ο.Α.Θ.

  • WiFI

  • Εστιατόριο

  • Καφέ

  • Σάουνα

  • Γυμναστήριο

  • Αποδυτήρια