MISTRAL 2015

 
 
TOURNAMENT DRAWS

Mistral Seaside Bar Tennis Open.
Στο φυσικό χώρο του διοργανωτή, το Mistral Seaside bar, γράφτηκε ο επίλογος του φιλανθρωπικού τουρνουά "Mistral Seaside Bar Tennis Open", που πραγματοποιήθηκε στον Όμιλό μας από 10-30 Σεπτεμβρίου μονοπωλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, το τενιστικό ενδιαφέρον στη πόλη μας. Ήταν όλοι εκεί, συμμετέχοντες στο τουρνουά αλλά και όχι μόνο, για να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους προς το παιδικό χωριό SOS και να ενισχύσουν με τη παρουσία τους το σκοπό για τον οποίο πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση αυτή.
Ο Νίκος Σίας και οι συνεργάτες του είχαν επιμεληθεί το σκηνικό και τη διαδικασία απονομής των επάθλων με κάθε λεπτομέρεια. Ένας ένας οι νικητές, υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων, διέσχιζαν την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, προκειμένου να βρεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των απονομών και να πανηγυρίσουν, αγκαλιά με τους αντιπάλους τους, τη κατάκτηση του τροπαίου τους.
Ακολούθηκε η κλήρωση των δώρων που με αγάπη πρόσφεραν οι χορηγοί του τουρνουά. Με το "τράβηγμα" του κάθε λαχνού δεν ήταν λίγου εκείνοι που κρατούσαν την ανάσα τους περιμένοντας το άκουσμα του δικού τους ονόματος. Πολλοί εξ αυτών δικαιώθηκαν καθώς ο αριθμός των δώρων ήταν πολύ μεγάλος. Ο Θωμάς Τσιλιπήρας, στην πρώτη του συμμετοχή σε τουρνουά που διεξάγεται στον Όμιλό μας, ήταν ο μεγάλος τυχερός αφού κέρδισε το τριήμερο ταξίδι στη Βιέννη. Χριστίνα Τζελέπογλου και Ελένη Τηλικίδου, αν και ήρθαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση με τα αυτοκίνητά τους, έφυγαν αμφότερες με ποδήλατο, καθώς είχαν τους μαγικούς αριθμούς που αντιστοιχούσαν σε δύο ακριβά ποδήλατα που πρόσφερε χορηγός της διοργάνωσης.
Η βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο μπουφέ, με συζητήσεις περί αγώνων που είχαν χαθεί οριακά ενώ θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί και με υπέροχες μουσικές επιλογές απ' τον πολύ καλό DJ - και τενίστα ενίοτε - Βένο Κυρίδη. Κοινή διαπίστωση, η ζωγραφισμένη επιθυμία στα πρόσωπα όλων για επανάληψη μιας τέτοιας διοργάνωσης. 20 μέρες αγώνων, 282 συμμετέχοντες!!! Χωρίς νικητές και ηττημένους. Ήταν όλοι νικητές γιατί κατάφεραν όλοι μαζί να συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό αυτού του τουρνουά. Και η νίκη αυτή είναι υψίστης σημασίας και πάνω από κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα, το οποίο χρειάστηκε απλά για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Το εγχείρημα αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί και χωρίς την υποστήριξη των πολλών χορηγών οι οποίοι πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους αμέσως μόλις τους ζητήθηκε. Για όλους αυτούς θα υπάρχει πάντα μια θέση στον Όμιλό μας. Μακάρι τέτοιες προσπάθειες να βρίσκουν συνεχώς και άλλους μιμητές.

ΔΩΡΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

MAZI travel: Ένα ταξίδι για 2 άτομα με τρεις διανυκτερεύσεις στη Βιέννη (19-22 Οκτωβρίου) και με εξασφαλισμένα εισιτήρια του τουρνουά ATP World Tour 500.

Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ: Μία πλήρη υποτροφία 2 ετών με κρατικό πτυχίο στην ειδικότητα του τομέα Performing Art.

EUROMEDICA: 10 πλήρη check-up συνολικής αξίας 3.000 €

ΠΟΔΗΛΑΤΑ Θεοτόκης: 1 ποδήλατο TREKKING FORCE DISCOVER MEN & 1 ποδήλατο TREKKING FORCE DISCOVER WOMEN, αξίας 320 € το καθένα.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡ. Γιολάντα Πεπέ: 5 θεραπείες προσώπου και σώματος, συνολικής αξίας 1500 €.

X-CODE: 15 πολυσυσκευασίες επαγγελματικών καλτσών x-code, συνολικής αξίας 600 €.

ALMECO: Σαλόνι κήπου (4 καρέκλες / 1 τραπέζι) αξίας 400 €.

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ: 1 τμχ. CE71232 κιάλια VP Close G10X25 αξίας 39 €, 3 τμχ. AC20-60X60 Διόπτρες Acuter Zoom 20-60x60 αξίας 79 €/ έκαστη, 3 τμχ. TFA952009 Vision ψηφιακά θερμόμετρα παραθύρου αξίας 19 € / έκαστο.

COSTOS: 2 δωροεπιταγές των 100 €.

MEDICAL FITNESS CENTER: Μία δωρεάν συνδρομή για 2 μήνες.

INSTANTE: 2 δωροεπιταγές των 80 €.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΣ: 5 δωρεάν επισκέψεις μασάζ.

TENNIS SPOT: 3 Δωροεπιταγές των 50 €.

HEAD: Μία ρακέτα τένις.