Γυναικών 2010

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές τουρνουά Γυναικών "Future 3", το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Όμιλό μας από 18-25 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή αθλητριών από 17 διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων οι Η.Π.Α., η Αυστραλία και η Ινδία. Το τουρνουά διεξήχθη υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (I.T.F.) ενώ για ακόμη μία χρονιά ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων των ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μέγας χορηγός και αυτή τη φορά ήταν ο ΟΤΕ με τον οποίο ο Όμιλός μας έχει αναπτύξει πραγματικά μία "σχέση εμπιστοσύνης".
Ο τελικός του τουρνουά, ο οποίος διεξήχθη υπό την απειλή βροχής, ήταν αντάξιος του επιπέδου των δύο αθλητριών που συμμετείχαν σ' αυτόν, της Τουρκάλας ERAYDIN Basak και της Ρωσίδας MUKHAMETOVA Anastasia, αλλά αποτέλεσε και μία ακόμη επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου της όλης διοργάνωσης αποζημιώνοντας τους 400 περίπου θεατές που είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν. Οι συνεχείς εναλλαγές στη ροή του παιχνιδιού έδωσαν τελικά τη νίκη στη Ρωσίδα η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εμπειρία των δύο επιπλέον χρόνων που τη χώριζαν απ' την 16χρονη αντίπαλό της κερδίζοντας σημαντικούς πόντους σε καίρια σημεία του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα για τη MUKHAMETOVA, 1-6/6-1/6-3.
Στην τελετή απονομής των επάθλων που ακολούθησε ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Ομίλου μας Δημήτρης Σταματιάδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς, ο περιφερειάρχης του ΟΤΕ στη Βόρεια Ελλάδα Βασίλης Ρηγόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης καθώς και εκπρόσωπος του Νομάρχη Θεσσαλονίκης. Το παρόν στις κερκίδες έδωσε και ο βουλευτής της Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης. Στις ομιλίες τους οι δύο αθλήτριες ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την άψογη, όπως είπαν, διοργάνωση και υποσχέθηκαν να συμμετάσχουν και στο αντίστοιχο τουρνουά του 2011.

Tournament Draws