Συνήθεις ερωτήσεις


1Ποιές είναι οι ώρες λειτουγίας του Ο.Α.Θ.;
Χρήση των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Θ. μπορούν να κάνουν τα μέλη μας καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, αφού προηγουμένως έχουν προβεί σε κράτηση μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων του Ομίλου μας.sollicitudin augue sit amet magna. Donec aliquam dictum quis, tincidunt molestie, neque nibh ultricies nec, aliquam purus.
2Πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο μέλος να εγκλιματιστεί στο χώρο του Ο.Α.Θ.;
Κάθε νέο μέλος που τυγχάνει να μην γνωρίζει κάποιο από τα υπάρχοντα μέλη μπαίνει, με φροντίδα του σωματείου, σε ένα «πρόγραμμα» με βάση το οποίο αγωνίζεται αρχικά με μία σειρά από διαφορετικά μέλη του δικού του (κατά προσέγγιση) επιπέδου ώστε να δημιουργηθεί γύρω από αυτό ένας πρώτος "κύκλος συμπαικτών". Στη συνέχεια ο κύκλος αυτός ολοένα μεγαλώνει καθώς η παρουσία του νέου μέλους γίνεται όλο και πιο αισθητή.
3Μπορεί κάποιος αρχάριος να γίνει μέλος του Ο.Α.Θ.;
Όσοι δεν έχουν επαφή με το άθλημα της αντισφαίρισης αλλά θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά μπορούν να εγγραφούν σαν μέλη του Ο.Α.Θ. επιλέγοντας ως πρώτο βήμα κάποια βασική εκπαίδευση απ’ το προπονητικό μας team. Στη συνέχεια ξεκινούν να αγωνίζονται με άλλα μέλη τα οποία βρίσκονται στο ίδιο περίπου αγωνιστικό επίπεδο ούτως ώστε να υπάρχει αμοιβαία ευχαρίστηση και σταθερή πρόοδο.
4Μπορεί να γίνει χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων από μη εγγεγραμμένα μέλη;
Σύμφωνα με το νέο Κανονισμό λειτουργίας γηπέδων, όλα τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να προσκαλούν έως 2 φορές την εβδομάδα και έως 5 φορές το μήνα φίλους ή φίλες τους που δεν είναι μέλη και να αγωνίζονται μαζί τους.
5Από ποιά ηλικία μπορεί κάποιο παιδί να ξεκινήσει την επάφη του με το άθλημα της αντισφαίρισης;
Τα τμήματα της junior αθλητικής ομάδας του Ομίλου μας δέχονται παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.
6Ποιές είναι οι ώρες προπόνησης της Junior αθλητικής ομάδας;
Οι αθλητές και οι αθλήτριες της junior αθλητικής ομάδας του Ο.Α.Θ. προπονούνται (σε τμήματα των 5-6 ατόμων) από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες από 16:00 – 19:00 ενώ τα Σάββατα από τις 10:00 - 13:00. Τα τμήματα αυτά, μαζί με ένα καθαρά προ-αγωνιστικό τμήμα που άρχισε να λειτουργεί πρόσφατα, αποτελούν τον κύριο τροφοδότη έμψυχου δυναμικού της βασικής αθλητικής μας ομάδας αλλά και το βασικότερο "εργαλείο" διάδοσης του αθλήματος. Οι συχνότητες των προπονήσεων (ανάλογα με το τμήμα) κυμαίνονται από μία φορά την εβδομάδα έως τρεις φορές την εβδομάδα ενώ οι προπονήσεις στο προ-αγωνιστικό τμήμα είναι καθημερινές και με διάρκεια μιας ώρας και 30 λεπτών.