ΣΤΑΛΕΙΑ 2015

 
 
TOURNAMENT DRAWS

Με σύμμαχο τον αναπάντεχα – για μήνα Νοέμβριο – καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας το τελευταίο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς με την ονομασία “ΣΤΑΛΕΙΑ OPEN 2015”, το οποίο εδώ και τρία χρόνια διεξάγεται στη μνήμη του αείμνηστου Λάζαρου Στάλιου, του κορυφαίου αθλητή της ελληνικής αντισφαίρισης με τις 116 διεθνείς νίκες.
280 συμμετέχοντες, σε πείσμα των καιρών, έδωσαν το παρόν τους με στόχο τη διάκριση, πάντα όμως με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι», το πνεύμα του οποίου διακατείχε το σύνολο σχεδόν των 330 αγώνων της διοργάνωσης.
Μεγάλες συγκινήσεις πρόσφεραν στους φιλάθλους τόσο οι αγωνιζόμενοι στα ταμπλό των αθλητών όσο και στις κατηγορίες των Masters ενώ νέα ταλέντα ανέδειξαν οι κατηγορίες των club players.

Στην εκδήλωση απονομών που πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα και με την οποία γράφτηκε ο επίλογος του τουρνουά πολλοί από τους συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικά δώρα που προσέφεραν χορηγοί του Ομίλου μας τους οποίους και ευχαριστούμε. Χαρά και «προβληματισμό» ταυτόχρονα προκάλεσε η ανακοίνωση του προέδρου του Ομίλου μας Δημήτρη Σταματιάδη σχετικά με την αναβάθμιση του τουρνουά «Μακεδονία» από την I.T.F. σε grade2 καθώς στο σκεπτικό όλων μπήκε η αναγκαιότητα εντατικοποίησης των προπονήσεών τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις του.